Містечко Арциз-2 відзначило 70-річний ювілей з дня заснування

28 Грудня 2023, 11:45
Містечко Арциз-2 відзначило 70-річний ювілей з дня заснування 460
Містечко Арциз-2 відзначило 70-річний ювілей з дня заснування

В цьому році колишнє військове містечко Арциз-2 відзначило 70-річний ювілей з дня заснування.

З нагоди свята у великій залі Арцизької міської ради відбувся урочистий захід, на якому були присутні міський голова Сергій Парпуланський, депутати Арцизької міської ради, ветерани праці, військові та активні мешканці, причетні до створення і розвитку містечка. Про це інформують у Арцизькій громаді.

У своїй вітальній промові голова громади побажав кожному жителю цього чудового містечка гармонії, щастя та благополуччя.

З нагоди відзначення 70-річчя з Дня заснування військового містечка Арциз-2 та за  багаторічну сумлінну наполегливу працю, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків, професіоналізм, активну життєву позицію, громадську діяльність Почесними грамотами Арцизької міської ради нагородили ветеранів освіти: Надію Балабан, Катерину Кангур, Леоніда Мірошниченка, Олександру Михайловську, Наталію Перегиню, Валентину Сокол, Феодосію Толопко, Тетяну Тутукову.

Також Почесними грамотами відзначили військовослужбовців-ветеранів та активних мешканців: Олександра Богомолова, Миколу Волкова, Анатолія Денисенка, Івана Дуракова, Леоніда Дяченка, Георгія Константинова, Григорія Ніколаєва, Івана Нєкрасова, Валерія НовіковаВолодимира Опрю, Івана Терзі, Олександра Тутукова, Анатолія Федька, Валентину Богомолову, Афанасія Бончева, Миколу Боцанюка, Анатолія Стойкова.

Чудовим подарунком для усіх, хто прийшов на свято, стала концертна програма, яку підготували солісти Арцизького Будинку культури.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024