Тривалий час знущався над цивільною дружиною: Болградський суд виніс вирок чоловіку

25 Січня 2024, 13:59
Тривалий час знущався над цивільною дружиною: Болградський суд виніс вирок чоловіку 396
Тривалий час знущався над цивільною дружиною: Болградський суд виніс вирок чоловіку

У Болградському суді розглянули обвинувальний акт в кримінальному провадженні відносно уродженця села Середня Ахтуба Волгоградської області (Росія), громадянина України за вчинення домашнього насильства.

Про це стало відомо з вироку суду від 15 січня, передає Район.Болград.

З 1 січня по 8 листопада 2023 року чоловік вчиняв неправомірні дії, щодо застосування психологічного насильства щодо своєї співмешканки, з якою перебував у сімейних відносинах. Загалом за цей період чоловік 10 разів вчиняв домашнє насильство.

Внаслідок систематичних неправомірних дій чоловіка, охоплених єдиним умислом та мотивом, створена для жінки ситуація психологічного насильства, що була для неї психотравматичною, супроводжувалась відчуттям глибокого душевного страждання, перебування у стресовому стані, який впливав на її поведінку і діяльність, що призвели до формування у неї психологічного страждання, та спричинені страждання призвели до суттєвого погіршенню якості її життя, позначились на її психічному та фізичному здоров`ї.

Під час судового розгляду обвинувачений повністю визнав себе винним в обсязі пред`явленого йому обвинувачення у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 126-1 КК України. 

Він розповів про обставини кримінального правопорушення та щиро розкаявся в його вчиненні, Чоловік запевнив суд у тому, що він припинив свою протиправну поведінку, з потерпілою не проживає та не контактує.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив йому покарання у вигляді двох років позбавлення волі, водночас звільнив від відбування покарання з випробуванням, призначивши йому іспитовий строк тривалістю два роки.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024